Felelősségvállalás


Bár az Oxyma csapatának meggyőződése, hogy a weboldalon olvasható információk teljes mértékben megfelelnek a valóságnak, a klór-dioxid működési-és hatásmechanizmusára vonatkozóan nincs széles körben elfogadott magyarázat. A weboldalon leírtak saját véleményünket tükrözik vissza, melyeket számos tudományos kutatás is alátámaszt. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy garanciát csak a saját munkánkra, az általunk megvalósított rendszerek technikai kivitelezésére és annak minőségére adhatunk, a tudományos tények mindenben helytálló voltára nem.

Jóllehet saját tapasztalataink is a nemzetközi kutatások eredményeit igazolják, felelősséget mégsem vállalhatunk a nem általunk végzett kutatási eredményekre és a hibapont nélkülinek tetsző tudományos hipotézisekre. Ahogyan arra sem, ha valaki az általunk megosztott meggyőződéseket felhasználva negatív következményekkel szembesül. A weboldalon található információkat partnereink tájékoztatása céljából bocsájtottuk rendelkezésre, melyek korlátozottan gyakorlati jellegűek. Azzal a szándékkal készítettük őket, hogy elősegítsük az érdeklődők témára való rálátását. A benne foglaltak így nem tekinthetők sem jogi, sem technikai tanácsnak, sem munkaanyagnak, sem tervnek, sem valamely mások által kutatott tény igazolásának. Ebből adódóan minden szövegrész kizárólag tájékoztató jellegű.

Nyomatékosan felhívjuk a tájékoztató anyag olvasójának figyelmét arra, hogy jelen ismertető nem tekinthető technológiai utasításnak, sem pedig munka-vagy balesetvédelmi javaslatnak. Minden termékünk felhasználásánál csak a törvényesen engedélyezett, szabályozott előírások a mérvadók, melyeket a hivatalos engedélyekkel, a biztonsági lapokkal, a szabványokkal összhangban kell értelmezni. Kizárólag ezek a dokumentumok határoznak a felhasználhatóság engedélyezett paramétereiről, az alkalmazhatóság körülményeiről és annak technikailag szabályozott részleteiről.