Szállodák, hotelek

A klór-dioxid hatékony felhasználása szállodák és hotelek területein

A klór-dioxid hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és a vírusokat a szobákban és fürdőszobákban, valamint az élelmiszerekről, ételekről és az előkészítőpultokról is, így biztosítva a vendégek egészségét és biztonságát. Emellett az úszómedencei vízkezelés és a klímaberendezés fertőtlenítése során is eredményesen távolítja el a baktériumokat és vírusokat.

A klór-dioxid tulajdonságai

A klór-dioxid hatékonyabban eltávolítja a kórokozókat, mint a hagyományos fertőtlenítőszerek, például a klóros víz. Nem hagy semmilyen maradványt az élelmiszerekben vagy a felületeken, amelyeket kezel. Környezetbarát fertőtlenítőszer, amely nem károsítja a környezetet.

A klór-dioxid előnyei szállodák és hotelek területein

A klór-dioxid alkalmazása számos előnnyel jár a szállodák és hotelek területein, amelyek közül a legjelentősebbek a következők:

  • Hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat, amelyek egészségügyi problémákat okozhatnak a szálloda vendégeinek és dolgozóinak. Ezzel csökkenthető a fertőzések kockázata és javítható az általános higiénia.
  • Könnyen kezelhető, és könnyen alkalmazható a különböző felületeken és berendezéseken, mint például az uszodákban, szaunákban, légkondicionáló rendszerekben és vízkezelő rendszerekben. A kezelési eljárások egyszerűek és biztonságosak.