Felület fertőtlenítés és légtér kezelés


Bevásárlóközpontok

A klór-dioxid hatékonyan alkalmazható a bevásárlóközpontokban, például a légkondicionáló rendszerek fertőtlenítésére, a folyékony és szilárd felületek fertőtlenítésére, és a levegő minőségének javítására. A klór-dioxid alkalmazása növelheti a bevásárlóközpontok higiéniai szintjét és csökkentheti a kórokozók számát, amelyek terjedhetnek a közösségi terekben.

Bővebben

Felület fertőtlenítés és tisztítás

A tiszta és egészséges környezet fenntartása kulcsfontosságú a közegészségügy és a kényelem szempontjából. A klór-dioxid (ClO2) egyre népszerűbb választás takarítószerként, mivel hatékonyabb és környezetbarát hagyományos társainál.

Bővebben

Ipari parkok, ipari csarnokok

A klór-dioxid hatékonyan használható ipari parkok, ipari csarnokok fertőtlenítése során. A klór-dioxid gázként hatékonyan eljut a nehezen hozzáférhető területekre, és képes elpusztítani a különféle baktériumokat, vírusokat és gombákat. A klór-dioxidot például a raktárak, folyosók, gépek és járművek fertőtlenítésére is használhatják.

Bővebben

Italipari fertőtlenítés

Az italiparban a tiszta és biztonságos italok előállítása kulcsfontosságú. A klór-dioxid hatásosan alkalmazható az italipari fertőtlenítés során, mivel hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és gombákat.

Bővebben

Ízmegsemmisítés

A klór-dioxid hatékonyan alkalmazható az élelmiszerek ízének megszüntetésére, például a szennyeződések, az élesztőgomba vagy a penész eltávolítására. Az ízmegsemmisítési folyamat során a klór-dioxid bejut a termékbe, és reakcióba lép az íz- és illatanyagokkal, így megszünteti azokat.

Bővebben

Kórházak, irodaházak, közületi intézmények

Az épület belső tereiben lévő levegőt könnyen fertőtleníthetjük a klór-dioxid segítségével. Ehhez a klór-dioxidot permetezőberendezésekkel juttatják a légáramlásba, amely által a patogén szervezetekkel fertőzött levegőt is fertőtlenítik.

Bővebben

Laborok

A klór-dioxidot többféle formában használják laboratóriumokban, például gáz formájában, vagy oldatként permetezve. A gázos formában történő alkalmazás esetében a klór-dioxidot megfelelően kell adagolni a légterekbe, hogy elérje a fertőtlenítendő felületeket és azokat a területeket is, amelyek nehezen hozzáférhetőek.

Bővebben

Légtér fertőtlenítés

A klór-dioxid kiválóan alkalmazható a légtér fertőtlenítésére, mivel hatékonyan elpusztítja a különböző mikroorganizmusokat, vírusokat és baktériumokat a levegőben. Az erre a célra kifejlesztett klór-dioxid generátorok segítségével a klór-dioxid könnyen és biztonságosan eljuttatható a fertőzött/megtisztítandó levegőbe, és így hatékonyan megszünteti a kórokozókat.

Bővebben

Palack- és dobozfertőtlenítés

Az élelmiszeriparban és italiparban fontos az egészségügyi és higiéniai előírások betartása, különösen az élelmiszer csomagolásakor és tárolásakor. A klór-dioxid egy hatékony fertőtlenítő szer, amelyet széles körben használnak palackok és dobozok tisztítására és fertőtlenítésére.

Bővebben

Párásító rendszerek

A klór-dioxid hatékonyan használható párásító rendszerekben, mivel képes megölni a baktériumokat és gombákat, amelyek szaporodhatnak a vízben, ami a rendszerben kering. A klór-dioxid hozzáadása nemcsak megnöveli a párásító rendszer hatékonyságát, hanem csökkenti a vízkezelési költségeket is.

Bővebben

Szagmegsemmisítés

A klór-dioxid hatékonyan képes elpusztítani azokat a baktériumokat és gombákat, amelyek a kellemetlen szagokat okozzák, így hatékonyan tudja megszüntetni a kellemetlen szagokat. Könnyen oldódik a vízben, így nagyon hatékonyan használható folyadékok, például szennyvíz kezelése során is.

Bővebben

Szállodák, hotelek

A klór-dioxid hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és a vírusokat a szobákban és fürdőszobákban, valamint az élelmiszerekről és ételekről is, így biztosítva a vendégek egészségét és biztonságát. Emellett az úszómedencei vízkezelés és a klímaberendezés fertőtlenítése során is eredményesen távolítja el a baktériumokat és vírusokat.

Bővebben

Zöldségek és gyümölcsök tárolása

Termékek, mint például a zöldségek és a gyümölcsök tárolása során a legnagyobb kihívást a baktériumok, gombák és egyéb kórokozók elleni védelem jelenti, miközben a minőség és a frissesség megőrzése is fontos szempont.

Bővebben