Ivóvíz fertőtlenítés

A Földön található összes víznek mindössze 1 százaléka alkalmas emberi fogyasztásra. Ezt a teáskanálnyi mennyiséget kell okosan felhasználnunk. A trendek azt mutatják, hogy nem jeleskedünk túlzottan ebben a feladatban: ebben a pillanatban is tengernyi kutat fúrnak ki azért, mert eltűnőben van a víz a meglévő kutakból, és a szennyeződések miatt sok helyen ihatatlanná vált a víz.

Bővebben

Felület fertőtlenítés

Egy olyan világ megteremtésén dolgozunk, ahol senkinek sem kell tartania a kórokozók okozta megbetegedésektől – ahol nem jár fertőzésveszéllyel egy műtét sem, és nem áll a bevétel útjába egy patogén sem. Nehéz feladatra vállalkoztunk, de nem lehetetlenre – a klór-dioxid segítségével még azokat a kórokozókat is képesek vagyunk elpusztítani, amelyek ellen esélyük sincs más fertőtlenítőszereknek.

Bővebben

Légtér kezelés

“Otthon édes otthon.” A legtöbben a biztonságra asszociálnak a lakóhely szó hallatán, nem is sejtve, mekkora veszélynek vannak kitéve a mindennapokban: pedig az USA Környezetvédelmi Ügynöksége szerint a beltéri levegő minősége akár 500-szor szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő. A legaggasztóbb az egészben, hogy az időnk 90 százalékát zárt térben töltjük, mit sem gyanítva a fenyegetettségről.

Bővebben

Állatitatóvíz kezelés

Ahol nincs vezetékes víz, ott bármikor megváltozhat a víz minősége. Márpedig ez a gyakoribb helyzet a költséghatékonyságra való törekvés miatt. Ilyen körülmények között nem ritka az itatóvizen keresztüli fertőzés sem, mivel képtelenség megakadályozni a külső szennyeződéseket. A biofilm rétegek még nagyobb kihívás elé állítják az állattartókat, hisz magukban hordozzák az állandó visszafertőzés kockázatát.

Bővebben

Öntözővíz kezelés

Ha a mikroorganizmusok egyszer megvetik a lábukat a csőrendszerben, biztosak lehetünk abban, hogy az öntözővízzel nem teszünk jót a növényeknek – kiváltképp, ha biofilm réteggel állunk szemben! Hogy elkerüljük a lehető legrosszabb forgatókönyvet, tennünk kell azért, hogy megelőzzük a növények megbetegedését! Az öntözőberendezések külső és belső felületének fertőtlenítésével egy lépéssel mindig a kórokozók előtt járhatunk.

Bővebben

Kalkulátor