Kórházak, irodaházak, közületi intézmények

A klór-dioxid hatékony felhasználása kórházak, irodaházak, közületi intézmények fertőtlenítése során

Az épület belső tereiben lévő levegőt könnyen fertőtleníthetjük a klór-dioxid segítségével. Ehhez a klór-dioxidot permetezőberendezésekkel juttatják a légáramlásba, amely által a patogén szervezetekkel fertőzött levegőt is fertőtlenítik. Felhasználható a felületek fertőtlenítésére is, például ajtókilincsek, liftgombok és munkaasztalok kezelésére. Valamint hatékonyan használható fertőtlenítőszerként a vízhálózatban is, például a klóros víztől eltérően nem hagy kellemetlen szagot és ízt.

A klór-dioxid tulajdonságai

A klór-dioxid egy nagyon hatékony fertőtlenítőszer, amely gyorsan elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat. Szagtalan és íztelen, és nem hagy maga után maradványokat, így biztonságosan alkalmazható belső terekben. Nem roncsolja az épületben található berendezéseket vagy anyagokat. Magas hatékonyságú, így kis mennyiségben is hatékonyan alkalmazható.

A klór-dioxid előnyei kórházak, irodaházak, közületi intézmények fertőtlenítése során

A klór-dioxid alkalmazása számos előnnyel jár a kórházak, irodaházak, közületi intézmények fertőtlenítése során, amelyek közül a legjelentősebbek a következők:

  • Hatékonyabb és gyorsabb fertőtlenítőszer, mint a hagyományos klóros fertőtlenítőszerek, így hatékonyabb védelmet nyújt a fertőzések ellen.
  • Nem hagy maradványokat, így nem kell aggódni az egészségkárosító vegyi anyagok jelenlététől.
  • Szagtalan és íztelen, így biztonságosan használható élelmiszer- és italipari célokra is.
  • Hatékonyan csökkenti a fertőzési kockázatot, és így hozzájárul az épületben dolgozók és látogatók egészségének megőrzéséhez.