Rólunk


Ismerje meg az Airo2-t!

Történetünk 2021-ben kezdődött – ekkor döntöttük el, hogy ipari-és humán környezetben szerzett tapasztalatainkat kiterjesztjük az élelmiszeripar, az egészségügy, valamint a mezőgazdaság azon területeire, ahol nélkülözhetetlen fontossággal bír a tiszta víz és a fertőzésmentes környezet.

Azóta nap mint nap azon dolgozunk, hogy mind az ipar, mind a mezőgazdaság számára olyan technológiákat biztosítsunk, melyek hatékony védelmet nyújtanak a kórokozók ellen. Sajnos egyre inkább érződik, hogy az emberiség védtelen a vírusokkal szemben. Napi problémává váltak azok a baktériumok, amik ellenállnak a leghatékonyabbnak hitt fertőtlenítőknek is, és ezáltal jelentős károkat okoznak a mezőgazdaságban, állattenyésztésben, valamint a humán egészségügyben is.
Ezt a problémát nem söpörhetjük a szőnyeg alá….

Viszont rendelkezésünkre áll valami, amit, ha megfelelően alkalmazunk, akkor legyőzhetjük az elénk tornyosuló problémákat. Úgy hívják, hogy Dutrion. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon mi forgalmazhatjuk ezt a világszinten is egyedülálló innovációt, mely a klór-dioxid segítségével száll szembe a mikroorganizmusokkal úgy, ahogyan egyetlen fertőtlenítő sem teszi. Kivételes tulajdonságainak köszönhetően egy kórokozó sem képes védelmet kifejleszteni ellene, így könnyen lehet, hogy úton vagyunk már egy olyan jövő felé, ahol a rettegett rezisztens baktériumok nem rúghatnak többet labdába.

Ha az Airo2 csapatán múlik, ez hamarabb megvalósul, mint azt bárki gondolná. Legfőbb prioritásunk, hogy a nap minden percében a legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki ügyfeleinket. Mindebben maximálisan számíthatunk kollégáink szakértelmére és elkötelezettségére, akik szakszerű, precíz és személyreszabott megoldást kínálnak bármilyen problémára. Igény esetén tanácsokkal segítjük vásárlóinkat – részletesen ismertetjük velük a kiválasztott termékek működését, helyes használatát, hogy olyan döntést hozzanak, amit még hosszú évek múltán sem bánnak meg. Mindig úgy állunk a szolgáltatásunk elvégzéséhez, hogy javaslatunk pénzügyi és használati szempontból is a legjobb megoldást jelentse ügyfeleink számára. De ez még nem minden. Mivel egyedülállóan nagy raktárkészletet tartunk fent Magyarországon, villámgyorsan eleget teszünk megrendelőink igényeinek. Ebben rejlik sikerünk kulcsa.