Gyártói információk


Tudjon meg többet a gyártóról!

A Dutrion nap mint nap egy olyan jövőn dolgozik, ahol az ember és közvetlen környezete maximális védelmet élvez a kórokozókkal szemben. A klór-dioxidos vízkezelés elsőszámú szakértőjeként egyedülálló fertőtlenítő és sterilizáló vegyszereket fejleszt, melyek hatékonynak bizonyulnak a legmakacsabb mikroorganizmusok ellen is. Nem véletlen tehát, hogy az állattenyésztésben, a növénytermesztésben, valamint az élelmiszerfeldolgozásban is nagy népszerűségnek örvendenek a vállalat által gyártott termékek.

A cég 2009-ben kezdte meg működését. A gyors nemzetközi terjeszkedés eredményeként a Dutrion mára meghatározó szereplőnek számít a biocid termékek piacán – Hollandián kívül, Kanadában és Mexikóban is jelen van, továbbá leányvállalatokkal rendelkezik az Egyesült Államokban, Dél-Afrikában, Indiában, valamint Kínában is. De ez még nem minden. Kiterjedt partnerhálózatot működtet a világ több, mint 30 országában – köztük Magyarországon is.

A vállalat igen intenzív kutatás-és gyártásfejlesztési tevékenységet végez, melynek köszönhetően konzisztens gazdasági és működési támogatást biztosít partnereinek.

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel és győződjön meg róla Ön is!