Légtér kezelés

Amikor veszélyesebb a beltéri levegő, mint a kinti

“Otthon édes otthon.” A legtöbben a biztonságra asszociálnak a lakóhely szó hallatán, nem is sejtve, mekkora veszélynek vannak kitéve a mindennapokban: pedig az USA Környezetvédelmi Ügynöksége szerint a beltéri levegő minősége akár 500-szor szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő. Nem csoda, hogy erre az eredményre jutottak: megannyi szennyeződés, fertőzés terjed az épületek levegőjében, melyek még az erős immunrendszerrel rendelkezőkre is veszélyt jelentenek. A legaggasztóbb az egészben, hogy az időnk 90 százalékát zárt térben töltjük, mit sem gyanítva a fenyegetettségről.

A Dutrion megálmodói viszont nem hagyták ennyiben a problémát: egy olyan terméket alkottak meg, ami elpusztítja a levegőn keresztül terjedő fertőzéseket – többek között a koronavírust is. Találmányuk immáron bizonyítottan nagyágyúnak minősül a légtérkezelésben, hisz 60 másodperc alatt leszámol a koronavírussal a készítményben található klór-dioxid segítségével.

Egy rendszerért fizet, mégis több szolgáltatást kap tőlünk

A termék hazai forgalmazójaként széleskörű tudásra tettünk szert a témában – olyannyira, hogy immáron saját fejlesztéseink is vannak, melyek több célt is szolgálnak egyszerre. Sok olyan állattartó létesítményben használatos rendszer megalkotása köthető hozzánk, melyek a fertőzésmentes levegő biztosítása mellett, hűtési és fűtési képességgel is rendelkeznek, sőt szükség esetén akár légtisztításra és tisztításra is alkalmasak.

Célunk, hogy egy olyan világban éljünk, ahol az ember kevésbé van kiszolgáltatva a járványoknak, és mindenhol alapnak veheti az egészséges és tiszta levegőt – legyen szó az egészségügyi létesítményekről, az élelmiszeripari-és gyógyszeripari üzemekről, az államigazgatási központokról, katonai objektumokról, vagy bármilyen munkahelyről. Nincs olyan iparági szereplő, akinek ne tudnánk testre szabott megoldásokat nyújtani a költséghatékonyságot szem előtt tartva. Győződjön meg róla Ön is, keresse szakértőinket!