Vízkezelés


Állat itatóvíz kezelés

Az állatok egészségének megőrzése érdekében fontos, hogy az itatóvíz megfelelő minőségű legyen. A klór-dioxid hatékonyan alkalmazható az állatok itatóvizeinek kezelésére, mivel a klór-dioxid rendkívül hatékony fertőtlenítőszer.

Bővebben

HMV rendszerek

A HMV rendszerek (hideg-meleg víz) klór-dioxiddal történő kezelése hatékony módszer a vízben jelenlévő nem kívánatos mikroorganizmusok, például baktériumok, vírusok és algák elpusztítására.

Bővebben

Ivóvízkezelés

Az ivóvíz tisztasága és minősége elengedhetetlen a közegészség megőrzése és a környezet védelme szempontjából. A klór-dioxid (ClO2) egyre népszerűbb választás az ivóvízkezelésben, mivel számos előnyt kínál ezen az ivóvízkezelés területén, és aktívan és költséghatékonyan segíti a biztonságos és tiszta ivóvíz előállítását.

Bővebben

Növénytermesztés és öntözéstechnika

A növénytermesztés során kulcsfontosságú a kórokozók, kártevők és a növényi betegségek elleni védekezés. A klór-dioxid (ClO2) olyan vegyület, amely egyre népszerűbb a mezőgazdaságban, hiszen számos előnyt kínál a növénytermesztés terén.

Bővebben

Szennyvízkezelés

A klór-dioxidot szennyvízkezelés során a fertőtlenítő hatása miatt használják fel. A klór-dioxid hatékonyan pusztítja el a különböző mikroorganizmusokat, mint például a baktériumokat és vírusokat, így segít a szennyvíz tisztításában.

Bővebben

Technológiai vízkezelés

A klór-dioxid hatékonyan alkalmazható a technológiai vízkezelés során, mivel erős oxidálószerként hat, és hatékonyan eltávolítja a különböző mikroorganizmusokat a vízből. Az egyik leggyakoribb alkalmazási módja a fertőtlenítés, amely a vízben található baktériumok és vírusok elpusztítására szolgál.

Bővebben

Uszodák, fürdők, jacuzzik

A klór-dioxid hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, algákat és gombákat, amelyek az ilyen létesítményekben gyakran előfordulnak és fertőzéseket okozhatnak. A klór-dioxidot számos uszoda és fürdő használja a hagyományos klórozószerekkel szembeni előnyei miatt, mivel nem hagy maradványokat, és nem irritálja a bőrt és a szemet.

Bővebben