Az AQUATREAT 841 egy szerves savakon alapuló folyékony tisztítószer, amely a makacs lerakódások és a korrózió gyors eltávolítására szolgál. Az AQUATREAT 841-et a fordított ozmózis, ultraszűrő, nanoszűrő és mikroszűrő rendszerek membránjainak kezelésére, valamint a hőcserélők, kazánok, csővezetékek és tartályok szervetlen lerakódásoktól való megtisztítására fejlesztették ki.

  1. Az AQUATREAT 841 az élelmiszeriparban (E330) és ivóvizes rendszerekben is használható.
  2. Kevésbé veszélyes, mint például a kénsav, vagy a sósav.

22 vagy 220 literes polietilén hordó, vagy 1000 literes tartály

Membrántisztítás: keringessen 5%-os AQUATREAT 841 oldatot. Mindig kövesse a membrán gyártójának tisztítási eljárásról útmutatásait. A tisztítási eljárásról a leírás kérésre rendelkezésre áll.

Berendezések tisztítása: ilyen esetekben 20- 25%-os AQUATREAT 841 oldatot kell keringetni saválló szivattyúval. Amikor az oldat pH-ja 3 fölé emelkedik, még adunk hozzá AQUATREAT 841-et, és a keringtetést addig folytatjuk, amíg a pH érték stabilizálódik (ekkor a tisztítás befejeződött). A tisztítás után 2%-os NEUTRALCAL oldatot keringetünk a maradék sav semlegesítésére és a fém passziválására.

Kezelés
Az AQUATREAT 841 irritálja a bőrt és a szemet. Viseljen védőkesztyűt/ruházatot és védőszemüveget. Bőrrel, szemmel való érintkezés esetén bő vízzel öblítse le.

Kalkulátor

kiegészítő berendezések

Privacy Preference Center