Az AQUATREAT 858 egy erősen lúgos folyékony tisztítószer, amely a szervetlen és szerves lerakódások hatékony eltávolítására szolgál egyetlen lépésben. Az AQUATREAT 858-at a fordított ozmózis, ultraszűrő, nanoszűrő és mikroszűrő rendszerek membránjainak tisztítására fejlesztették ki. Az AQUATREAT 858 megtisztítja a hőcserélőket, csővezetékeket és tartályokat a vízkőlerakódásoktól, korróziótól, és a szerves szennyeződésektől (biofilm).

  1. Eltávolítja a zsírokat, olajokat, mikroorganizmusokat.
  2. Lúgos közegben feloldja a lerakódásokat, a vasoxidot, helyreállítva a membránok hatékonyságát.
  3. Az AQUATREAT 858 NSF/ANSI 60 tanúsítvánnyal rendelkezik, és használható ivóvíz előállítására szolgáló fordított ozmózisos rendszerek CIP- tisztításához.

22 vagy 220 literes polietilén hordó, vagy 1000 literes tartály

Membrántisztítás: az AQUATREAT 858 1-5%-os oldatát kell keringtetni. Mindig kövesse a membrán gyártójának útmutatását. A tisztítási eljárás dokumentációja kérésére rendelkezésre áll.

Kezelés
Az AQUATREAT 858 maró hatású, irritálja a bőrt és a szemet. Javasoljuk, hogy viseljen védőkesztyűt/ruházatot és védőszemüveget. Bőrrel, szemmel való érintkezés esetén bő vízzel öblítse le. További információért kérjük, olvassa el a biztonsági adatlapot.

Kalkulátor

kiegészítő berendezések

Privacy Preference Center