A Saniter 420 egy speciális folyékony termék, amelyet biocidként alkalmaznak az újrahasznosított vizet használó technológiai üzemekben, a baktériumok szaporodásának és a szerves iszapképződés megakadályozására.

  1. Széles hatásspektrum: baktériumok, algák és gombák ellen.
  2. Nagy pH-tartományban hatékony (6 és 9 között). A mikroorganizmusok eltávolítását a légzési lánc blokkolásával éri el.
  3. Jobb hőcsere a vízzel érintkező felületeken megtapadó bioréteg eltávolításának köszönhetően.
  4. Tökéletesen eltávolítja a legionellózisért felelős összes baktériumtörzset.
  5. Kompatibilis a leggyakoribb alapreagensekkel.
  6. Alacsony koncentrációban biológiailag lebomló, nem habzik.

Szabványos kiszerelés: 20 kg-os kanna, 200 kg-os hordó, vagy 1000 kg-os IBC tartály.

A terméket változatlan formában, hígítatlanul – közvetlenül a kannából – vagy hígítva, adagolószivattyú segítségével kell bejuttatni.

Adagolása: a mikrobiológiai koncentrációtól függően 30 és 100 g/m3 között változhat a keringtetett vízben. RO- rendszerek esetében a preventív kezelés 20 és 100 ppm között alakul, a betáp-áramlás függvényében, 3-4 egymást követő órán át történő adagolással, a bakteriális szennyezettség alapján változó gyakorisággal. A membránok karbantartása érdekében a rendszer leállítása esetén töltse fel a Saniter 420 0,1%-os oldatával.

Nem ajánlott túllépni a javasolt adagolást, ugyanakkor az NCR Biochemical helyi képviselőjével együttműködve érdemes lehet optimalizálni azt. A terméket a gyártó által, az adott alkalmazáshoz meghatározott szabályozási eljárásoknak megfelelően kell használni.

 

Kalkulátor

kiegészítő berendezések

Privacy Preference Center